Styling

Personlig styling
Stylist agnet johansson
 
 Unna dig ett par timmar av lyx och flärd!
En styling är en investering i dig själv och din garderob. Att spontanköpa fel kläder är dyrt. Med tips och råd från Agneta på Make-it kommer du att köpa kläder som du passar i och som du kan kombinera ihop i mängder av olika varianter. Under en styling går det till så här:

Damstyling
 
Vi går igenom vilken färg och form och make-up och frisyr som passar dig bäst. Bär du glasögon tittar vi även på detta. Därefter frå du prova såväl kläder somglasögonbågar. Agneta lägger en lätt make-up på dig så att du ser hur du kan förstärka dina drag. Du får information, tips och råd om ovanstående och allt samlas i en liten bok som du sedan får och kan ha med dig i handväskan när du är ute och shoppar. Du får också en bit god mat och dryck medan Agneta summerar resultatet av din styling.

Herrstyling
 
Vi går igenom vilken färg och form och frisyr som passar dig bäst. Bär du glasögon tittar vi även på detta. Därefter frå du prova såväl kläder som glasögonbågar. Du får information, tips och råd om och allt samlas i en liten bok som du sedan får och kan ha med dig när du är ute och shoppar. Du får också en bit god mat och dryck medan Agneta summerar resultatet av din styling. Agneta erbjuder även personlig guidning för klädinköp i ditt val av herrekiperingsaffär.