Convid -19

Covid-19 restriktioner 

Har du några av följande symtom ber vi er att stanna hemma: halsont, feber hosta, snuva, ont i örat, illamående, diarré, bortfall av lukt och eller smak. Har du någon i ditt hushåll eller annan närstående som är sjuk ber vi dig att inte avstå träning till du är frisk igen, detta gäller också dig som skall till några av våra terapeuter.
För att alla skall förbli friska och må bra ber vi dig som skall till terapeut inte ta med anhöriga in på gymmet. Vi rekommenderar alla gymmedlemmar att byta om och att duscha hemma. Omklädningsrummet är primärt för avlämning av väskor och ytterkläder. Bastun är avstängd.
Var noga med att tvätta och sprita dina händer för och efter träningspasset. Tvätta alltid maskiner och träningsredskap noga efter dig.

Vi har för tillfället inga avgifter för missat pass. Tack för att du visar hänsyn. Vi skall klara detta tillsammans

Från och med fredagen 6/11 ställer vi in passen, samt att  det blir flera bokade tider för ensamträning under dagtid. 

Vi befinner vi oss i en ny och utmanande situation i samhället. Som ni förstår har vi ingen möjlighet att återbetala abonnemang eller stoppa autogiro pga. den rådande situationen.
Vi följer  folkhälsomyndighetens rekommendationer så öppettider kan ändras. Vi agerar ansvarsfullt, lägger högsta prioritet på er medlemmar och medarbetarens säkerhet och hälsa.Vi spritar maskiner/ handtag samt dörrhandtag varje dag.


Uppdaterar 3/11-20