Behandlingar

*

Sandra Klevheden

Information kommer inom kort
Boka tid till Sandra

Monica Carlsson

Nu är när hösten närmar oss är det dags att se över vår hudkostym igen.
Gör dig av med dina hudproblem ...jag som utför detta heter Monica och har varit verksam sjuksköterska i 36 år. Arbetat inom sårvård och med hud lika länge, parallellt med olika specialistuppdrag som yrkesutövare.

Jag tar bort pigmentfläckar, vårtor, födelsemärken, fibrom eller åldersvårtor. mm
Dessa tas bort med flytande kväve KryoIQ®. Fryses bort
* Enkel och säker hantering
* Effektiv behandling av alla vanliga hudåkommor
* Normalt krävs det 1-2 behandlingar.
* Tar 2-4 veckor innan skorpan släpper

Kryo IQ fryskirurgi/ Kungsbacka

Monica Carlsson
Leg. Sjuksköterska,Terapeut
Gymmet
Hantverksgatan 12
0768-943658

Boka tid till Monica


Caroline Franklin
Caroline heter jag och erbjuder ASK-healingbehandlingar. Det är en healing som jobbar på Andens, Själens och Kroppens nivå. För att kunna arbeta med denna healing har jag gått en ettårig certifierad utbildning. Jag har alltid varit intresserad av andlig och personlig utveckling samt tyckt om att arbeta med människor. Mina mediala förmågor började jag dock aktivt att utveckla för ungefär tre år sedan och den resan har lett mig till just ASK-healing!
Tidigare har jag även gått Reikihealing steg 1 och 2. Jag är också diplomerad massör sedan sjutton år tillbaka. Dessutom är jag utbildad undersköterska med tio år inom vård- och omsorgsarbete samt sedan 2012 verksam som examinerad Studie- och karriärvägledare med kunskaper i bland annat lösningsfokus, coachning och motiverade samtal.
Hur går det till?
Vi sitter bekvämt på stolar mitt emot varandra till att börja med, därefter står jag bakom dig och håller ovanför din hjässa på de olika nivåerna. Jag pratar hela tiden med dig under behandlingen om det som sker. Varje behandling är unik då jag, med hjälp av mina mediala förmågor, kanaliserar den specifikt för dig vid varje tillfälle. Det som kommer upp är det som just nu är det mest aktuella att arbeta med för din läkning! (En behandling pågår i 90 minuter).
Varför healing?
Du kan komma till mig med något specifikt som du behöver lösa upp och/eller få medial vägledning kring, eller bara för att du är vill stärka dig allmänt. Det du behöver sker oavsett eftersom healingenergin alltid går dit den behövs som mest!

Caroline Franklin LysAnde
Telefon: 0723-03 41 40
Mail: carolinefranklin53@gmail.com

Boka tid till Caroline