Behandlingar


 

Sandra klevheden

Jag heter Sandra Klevheden och jobbar med Lash Lift och vaxningar av ben och ögonbryn samt fägar din bryn.
Under hösten 2019 går jag nagelutbildning och söker modeller för snygga naglar.
Du kan boka tid till mig på min facebook sida.
Lashlift
Lash lift är en behandling som böjer dina egna fransar till en fin form. Håller mellan 5-8 veckor.
Efter lyfter läggs en svart färg på över & under fransar om så önskas, ger dina ögon en pigg & fräsch look 
90 minuter
 
Vaxning
Slipp raka benen var & varannan dag  & vaxa istället!  Ett plus är att du slipper prickar & små sår från rakhyveln.
Vaxar hel eller halv ben, avslutar behandlingen med en mjukgörande lotion för en behaglig känsla när du lämnar salongen.

 Melinda johansson

Massör
Jag heter Melinda Johansson, är utbildad diplomerad massör och har behandlingar inom massage, healing och kinesiologi. Jag är även utbildad irisdiagnostiker och håller på att utbilda mig inom klassisk homeopati. 
Din kropp berättar väldigt mycket om hur du mår. Med dagens stress och allt vad det innebär, händer det som oftast att man tänker på sig själv i sista hand. Det är viktigt att ta hand om kroppen, för den ska vara med dig hela livet, och gärna vara hälsosam och frisk så länge det går. Med mina behandlingar hjälper jag dig så att kroppen kommer i självläkning och därmed i balans. Jag har passionen, erfarenheten och glädjen i mitt arbete och smittar av mig till vem jag än möter. Att vara engagerad och intuitiv i det jag gör är min styrka. Klienten får något mer än bara en behandling. Jag ser till helheten och hela människan.

 


Lilly 

Hudterapeut
Jag heter Lilly och är utbildad hudterapeut, och jobbar med KS Ekseption kemisk peeling.

Fusion Meso Therapy är högteknologiska avancerade behandling som jag är ensam om i Sverige, utan kirurgi eller injektioner men med samma resultat som kompletteras av radiofrekvens-behandling för ett optimalt resultat.

Liftbehandling: ansiktslyft, hängande ögonlock, dubbelhaka, slapp hud på halsen, överarmar, byst, mage och lår. Cellulit och fettreducerande behandling, behandling av ärr och pigmentfläckar. 
Ring mig gärna 0765-629705
Varmt välkommen!

 

Just nu erbjudande valfri behandling 550 kr. Ordinarie pris 850-2000kr.  Lilly B