Kom i form

KOM I FORM MED OSS" Nu tränar vi utomhus
—Nu startar vi träning för dig som är otränad eller har liten  träningsvana.
Gruppen börjar träna i lugnt tempo 2 gånger i veckan, gradvis bygger vi upp din styrka och kondition och ökar träningen successivt. Till en början börjar vi med lätt cirkelgym samt balans och rörlighet. Efterhand bygger vi på med lätt konditionsträning blandat med cirkelgym. Häng med från början, vi startar nästa grupp  18/8-20. 4 veckors träning på startnivå tillsammans i en grupp på max 14 personer, minumum 5 anmälda för att gruppen skall komma i gång.
Kursen vänder sig till dig som aldrig tränat, eller inte har tränat på länge, och behöver bygga upp din styrka och kondition från grunden.
Kostföreläsning ingår i kursen

När
Uppstart tisdag 18/8 -20  kl. 18.00.
Träningen är tisdagar och torsdagar 18.00-19.00.

Pris

1199 kr för dig som inte är meddlem
Ingen extra avgift tillkommer för gymmets medlemmar.
Instruktör: Ellen 

NYHET Kom i gång grupp för män
Nu startar vi kom i form grupp för män i alla åldrar.
Kursen vänder sig till dig som aldrig tränat, eller inte har tränat på länge, och behöver bygga upp din styrka och kondition från grunden.  Gruppen börjar träna i lugnt tempo 2 gånger i veckan i 5 veckor, gradvis bygger vi upp din styrka och kondition och ökar träningen successivt. Vi börjar med MAQ, cirkelgym där vi varvar styrka och kondition
 där även rörlighetsträning ingår.  Du får en även en introduktion i lyftteknik. Max 12 personer minimum 5 anmälda för att kursen skall komma i gång.
Kostföreläsning  ingår i kursen.

När 
Löpande anmälningar, det går bra att hoppa in i gruppen.
Träningen är måndag och torsdag 20-21
Pris
1099 kr  (10 pass)
Instruktör: Robin