Kom i form

KOM I FORM MED OSS" 
—Nu startar vi träning för dig som är otränad eller har liten tränings vana.
Gruppen börjar träna i lugnt tempo 2 gånger i veckan, gradvis bygger vi upp din styrka och kondition och ökar träningen successivt. Till en början börjar vi med lätt cirkelgym samt balans och rörlighet. Efterhand bygger vi på med lätt konditionsträning blandat med cirkelgym. Häng med från början, vi startar nästa grupp  12/10-20. 4 veckors träning på startnivå tillsammans i en grupp på max 10 personer, minimum 5 anmälda för att gruppen skall komma i gång.
Kursen vänder sig till dig som aldrig tränat, eller inte har tränat på länge, och behöver bygga upp din styrka och kondition från grunden.
Vi utformar personliga träningsprogram som du kan utföra hemma eller på vårt gym.


Vi träffas i ett personligt möte innan eller  samma vecka som kursen börjar där vi tittar på din mathållning  och sätter dina mål.  För att lättare få en överblick över dina matvanor skriver du ner och tar med till första mötet allt det du äter och dricker över 3 dagar.
Boka in dig redan nu till ett personligt möte. 

När
Uppstart måndag 12/10–20 kl. 19.00.
Träningen är måndagar kl. 19.00 och torsdagar kl. 17.00 eller kl. 19.00

Pris
1900kr för dig som inte är medlem
Ingen extra avgift tillkommer för gymmets medlemmar.
Instruktör: Ellen, Jessica och Agneta


NYHET Kom i gång grupp för män
Nu startar vi kom i form grupp för män i alla åldrar.
Kursen vänder sig till dig som aldrig tränat, eller inte har tränat på länge, och behöver bygga upp din styrka och kondition från grunden.  Gruppen börjar träna i lugnt tempo 2 gånger i veckan i 5 veckor, gradvis bygger vi upp din styrka och kondition och ökar träningen successivt. Vi börjar med MAQ, cirkelgym där vi varvar styrka och kondition
 där även rörlighetsträning ingår.  Du får en även en introduktion i lyftteknik. Max 12 personer minimum 5 anmälda för att kursen skall komma i gång.
Kostföreläsning  ingår i kursen.

När 
Löpande anmälningar, det går bra att hoppa in i gruppen.
Träningen är måndag och torsdag 20-21
Pris
1099 kr
Instruktör: Robin