Yoga

Mjuk Yoga-Yin  och HathaYoga

Om mig
Mitt intresse för träning och rörelse har alltid funnits och jag kom i kontakt med yogan för 17 år sedan. I början såg jag yogan som ett komplement till min styrketräning och löpning, men så för några år sedan började jag yoga mer och mer och kände att jag ville fördjupa min kunskap om hur yogan påverkar oss både i rörelse och i sinnet.  Så 2017 utbildade jag mig till Hathayogalärare, RYT-200 och 2019 Yinyogalärare på Yogaroom i Kungsbacka. Jag håller yogaklasser för privatpersoner, företag, organisationer och föreningar. 

Yoga för alla
Jag vill dela med mig vad yogan gör för mig, nämligen att skapa inre ro och stärka kroppen genom medvetna rörelser i kombination med andningstekniker.  Andra positiva effekter du kan få av yogan är ökat fokus och kroppsmedvetenhet, bättre sömn, förebyggande av skador och minskad stressnivå.

Det finns olika yogaformer, och  jag undervisar i Hathayoga, som är en dynamisk form av yoga, samt  Yinyoga som kännetecknas av en aktiv vila där man håller positionerna under längre tid och  jobbar med kroppens bindväv, fascia. Det är en mer meditativ och avslappnande yoga som tillåter kropp och sinne att hitta ett lugn.
Priser
10-kort 1200 kr
Enkel träning (dropin)  150 kr
* passet ingår inte i Gymmets träningskort

 

Swish: 0732-343100
Måndagar Kl. 19.30-20.30 Yoga för män
Torsdagar Kl. 20.15-21.15
Söndagar kl. 17.00-18.00 Kontakt:
Hemsida: YogaMove
Mail: maria.skogstrom-norrman@telia.com